Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Maak je eigen voertuig voor Banjo-Kazooie

Rare heeft voor hun laatste game, Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes, een actie opgezet en is opzoek naar voertuigen die door gamers gemaakt zijn in de game. Er zijn namelijk plannen om deze voertuigen aan de game toe te voegen.

Wat moet je doen om kans te maken met jou voertuig? Eigenlijk is het vrij simpel: maak een screenshot van jouw voertuig in de game en upload daarna jou screenshot via het menu van Banjo-Kazooie. De actie duurt tot 5 januari 2009 en mocht jij winnen, dan zal Rare meteen contact met je opnemen via Xbox Live. Vanaf volgend jaar zal er meer info komen omtrent deze nieuwe content die de game zal gaan krijgen. Waarschijnlijk zullen de nieuwe voertuigen als nieuwe downloadbare content beschikbaar komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?