Maak je eigen team voor NCAA 10 met Team Builder

Gisteren was de persconferentie van Electronic Arts, en daar mocht EA Sports natuurlijk ook zijn presentaties geven. Eén daarvan ging over de game NCAA Football 10, en daar werden wat nieuwe details over bekendgemaakt.

Allereerst was daar de aankondiging van 'Team Builder'. Met dit stukje software kun je alles voor je team ontwerpen, van de kleding tot de logo's, en dat alles gewoon in je eigen vertrouwde internetbrowser. Als je klaar bent met je ontwerpen, dan kun je deze gemakkelijk overhevelen naar je console. Het meest opvallende was dat dit stukje software vandaag al online staat, terwijl de game pas over dik een maand uitkomt.

Naast deze Team Builder werd er aangekondigd dat er een volledig nieuwe online modus aan de game wordt toegevoegd, die je als gamer ook weer volledig vanuit je browser kunt besturen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?