Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Maak je eigen ik in Guitar Hero: World Tour

Er zijn drie nieuwe video's van Guitar Hero: World Tour verschenen. In de eerste wordt de muziekstudio van de game voorgesteld, en zie je dat je de mogelijkheid hebt om je eigen nummers te componeren door gewoon maar wat te rammen op te toetsen en drums. De tweede laat je zien dat je tot in het kleinste detail je rockstar zelf kunt maken,en dat daarbij heel veel mogelijkheden zijn. De laatste gaat over Billy Corgan en zijn visie over de game waarin hij zelf ook heeft meegewerkt.

Nog even en we kunnen zelf ook helemaal los gaan op deze nieuwe game. Guitar Hero: World Tour komt eind dit jaar in de winkels te liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?