Maak je eigen HoD: Overkill wallpaper

Geplaatst: 20 februari 2009 20:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Begin je je bestaande wallpaper op je computer zat te worden? Dan heb ik nu iets voor je om daar aan te doen. Via deze website kan je zelf een wallpaper maken gebasseerd op de nieuwe rail-shooter The House of the Dead: Overkill voor de Nintendo Wii. Veel succes!

The House of the Dead: Overkill zit propvol geïnfecteerde, bloeddorstige zombies en als speler probeer je wanhopig te overleven in Bayou City, terwijl je de angstaanjagende waarheid achter The House of the Dead probeert te achterhalen. Survival-horror zoals je nog nooit gezien hebt! Een pulpstijl-versie als vervolg op de klassieke SEGA gamereeks waarbij je vijanden met een lichtgeweer neer moest knallen.

Toen de beroemde Agent G nog een groentje was en net van de academie kwam, werkte hij samen met de bikkelharde Agent Washington. Samen onderzochten ze verhalen over mysterieuze verdwijningen op het platteland van Louisiana. Maar ze hadden niet kunnen vermoeden dat ze zoveel met bloed doorweekt horrorgeweld tegen het lijf zouden lopen in de straten en moerassen van Bayou City.

Lees meer