Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Maak je eigen HoD: Overkill wallpaper

Begin je je bestaande wallpaper op je computer zat te worden? Dan heb ik nu iets voor je om daar aan te doen. Via deze website kan je zelf een wallpaper maken gebasseerd op de nieuwe rail-shooter The House of the Dead: Overkill voor de Nintendo Wii. Veel succes!

The House of the Dead: Overkill zit propvol geïnfecteerde, bloeddorstige zombies en als speler probeer je wanhopig te overleven in Bayou City, terwijl je de angstaanjagende waarheid achter The House of the Dead probeert te achterhalen. Survival-horror zoals je nog nooit gezien hebt! Een pulpstijl-versie als vervolg op de klassieke SEGA gamereeks waarbij je vijanden met een lichtgeweer neer moest knallen.

Toen de beroemde Agent G nog een groentje was en net van de academie kwam, werkte hij samen met de bikkelharde Agent Washington. Samen onderzochten ze verhalen over mysterieuze verdwijningen op het platteland van Louisiana. Maar ze hadden niet kunnen vermoeden dat ze zoveel met bloed doorweekt horrorgeweld tegen het lijf zouden lopen in de straten en moerassen van Bayou City.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?