Maak je Avatar klaar voor de zomer

Het is aan te raden om een zomerse outfit aan te trekken, want de zomer komt steeds dichterbij en je Xbox Avatar kan dan natuurlijk niet achterblijven. Er verschijnen dan ook nieuwe outfits voor de Avatars.

Zo krijgen de vrouwelijke avatars vijf nieuwe outfits en dat terwijl de mannelijke avatars er vier nieuwe bij krijgen. De mannelijke avatars krijgen namelijk de volgende outfits:

Rashguard
White Vest
Swim Shorts
Surfer Shorts

Voor de vrouwelijke avatars verschijnen de volgende outfits:

Flower Vest
Surfer Hot Pants
Surfer Shorts
Surfer Skirt
Surfer Dress

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?