LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Maak een Street Fighter van je Sackboy

LittleBigPlanet moest een unieke game worden, die draait om samenwerking, lol en creativiteit. Die creativiteit moet natuurlijk van de gamers komen, maar ook Sony heeft beloofd voor zo nu en dan wat creatieve inbreng te zorgen.

Om de zoveel tijd komt Sony met nieuwe outfits voor de Sackboys, de hoofdrolspelers in LittleBigPlanet. Ditmaal komen er Street Figther-outfits voor de Sackboy eraan. Binnenkort zijn de kostuums te downloaden op het PlayStation Network. Hoeveel ze gaan kosten is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?