Maak een draaitafel van je Nintendo DS

Vandaag werd door Deep Silver de nieuwe DS-game DJ Star aangekondigd. Deze game maakt van je Nintendo DS een echte draaitafel met meer dan veertig verschillende nummers. DJ Star zal dit jaar nog moeten verschijnen.

In de game volg je een eigen carrière waarbij je uiteindelijk voor 100.000 mensen moet draaien. Daarnaast kun je naast de standaard nummers ook zelf nummers maken die je met andere kunt delen via Wi-Fi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?