Lumines Remastered

  • Ontwikkelaar Radical Entertainment
  • Eerste releasedatum 26 juni 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Indie
  • Gameliner score -

Lumines Remastered komt in juni

Tijdens de Nindies showcase vorige maand, wist Enhance Games Lumines Remastered aan te kondigen. Via Twitter kwam het bedrijf nu met een releasedatum.

Het bedrijf gaf eerder aan dat het mei zou worden, maar komt daar nu op terug. De releasedatum staat nu voor 26 juni. De game komt dan uit voor pc middels Steam, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

onbekend

Ga jij de remaster van Lumines oppakken of laat je hem liggen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?