Check al onze gamescom content hier!

Luigi's Mansion keert mogelijk terug op 3DS

Luigi's Mansion zal mogelijk terug keren op de 3DS. Vele hebben lang gewacht op een vervolg. Luigi's Mansion verscheen namelijk al een hele tijd geleden op de GameCube. Nintendo had echter ondanks het succes van de game nog steeds geen vervolg gemaakt, maar daar lijkt dus verandering in te komen.

Nintendo heeft het echter nog niet officieel bevestigd, maar als er een vervolg komt zal deze in elk geval op de 3DS gaan verschijnen, aldus Nintendo.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?