Star Wars: The Old Republic

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 20 december 2011
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

LucasArts op zoek naar testers voor nieuwe MMO

Zojuist is LucasArts voor hun nieuwe, geheime MMO opzoek naar testers. Geruchten beweren dat het hier gaat om de KOTOR-MMO, maar LucasArts zwijgt nog steeds en verraadt zich met deze oproep toch wel weer.

Ze zijn opzoek naar testers, die zowel met consoles als met de pc -ervaring hebben daarbij wordt er sterk gehint naar de multiplatform-MMO. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?