Check hier alle PlayStation State of Play content

LucasArts druk bezig aan nieuwe game

De ontwikkelaar LucasArts, bekend van onder andere Star Wars en Indiana Jones, is druk bezig aan een nieuwe game. Een tijdje geleden had de CEO van LucasArts al onthuld in een interview met GameTrailers dat er mogelijk een nieuwe game op komst is. Deze bewering werd vandaag bevestigd in het onderstaande Twitter bericht van de ontwikkelaar zelf.

Our Prez just Finished an interview w/ GameTrailers. Discussed new internal LucasArts IP. Tune in Sept 10 to hear whats up.

Meer info zal op 10 september worden vrijgegeven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?