Halo Reach

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 14 september 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Loyale Halo 2 spelers krijgen toegang tot bèta Reach

Begin vorige maand kwam het slechte nieuws in de wereld dat Microsoft op 15 april aanstaande de stekkers uit het online netwerk van de originele Xbox en de daarbij behorende games trekt. Dat is onder andere een grote klap voor Halo 2, maar zo goed als Microsoft is komen ze met een tegenprestatie.

Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat gamers die veel Halo 2 spelen een uitnodiging krijgen om mee te doen met de bèta van Halo: Reach. Daarnaast biedt de uitgever de gamers drie maanden lang lidmaatschap voor Xbox Live aan in combinatie met 400 Microsoft Points. Als dat niet aardig is...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?