LostWinds: Winter of Melodias

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

LostWinds krijgt vervolg

Vorig jaar verscheen de succesvolle WiiWare titel LostWinds en dit jaar zal deze game een vervolg krijgen. Ontwikkelaar Frontier Developments heeft namelijk bekendgemaakt dat ze druk bezig zijn met een vervolg op LostWinds
.
Het vervolg, genaamd LostWinds: Winter of the Melodias, zal natuurlijk niet helemaal het zelfde worden als zijn voorganger. Zo kan Toku in dit deel van de serie van seizoenen wisselen, zwemmen en heeft hij de kracht om stormen te veroorzaken.

De precieze releasedatum van de game is echter nog onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we Winter of the Melodias eind dit jaar verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?