Lost Winds 2 op komst

Op 20 mei verschijnt het WiiWare kanaal, hier is het spel Lost Winds te downloaden tegen een kleine bètaling. Of het spel een succes wordt of niet de ontwikkelaar Frontier heeft het vervolg al aangekondigd.

Bij de eerste keer opstarten van het spel krijg je de mededeling:

Click here to REGISTER FOR ADVANCE INFORMATION on Frontier's forthcoming LostWinds sequel containing amazing new gameplay as Toku and Enril's incredible adventure to save Mistralis continues.

De releasedatum is helaas nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?