Lost Planet 2 Krijgt demo

Volgend jaar verschijnt de game Lost Planet 2 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en om het wachten wat dragelijker te maken verschijnt er binnenkort een demo van de game. Capcom maakte dit namelijk bekend tijdens een klein evenement in Tokyo.

De demo zal een verbeterde versie worden van het level dat werd getoond tijdens de E3. Wanneer de demo daadwerkelijk verschijnt is nog onbekend. Houdt Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?