Check al onze gamescom content hier!

Lost Planet 2 klaar voor 3D

Capcom zal Lost Planet 2 uitbrengen in 3D met een speciale 3D-engine ontwikkelt door het bedrijf MT Framework.

Naast Lost Planet 2 zal ook Resident Evil 5 deze 3D ondersteuning bieden in combinatie met 3D TV en bril.

De games zullen op de releasedag 3D ready zijn, aldus Hamamura van het bedrijf MT Framework.

Of de game Dead Rising 2 ook 3D mogelijkheid gaat krijgen is nog niet helemaal duidelijk. Lost Planet 2 zal volgende maand op 11 mei verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360 en later dit jaar voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?