Lost Planet 2 is gestript

In gesprek met het Japanse magazine Famitsu heeft producer Jun Takeuchi bij Capcom verteld dat ze zoveel content hadden voor Lost Planet 2, dat het niet allemaal op één DVD schijf paste. Om de game toch passend te krijgen, hebben ze in de game moeten knippen en hebben ze enkele stukken content eruit gehaald, aldus Takeuchi.

Of de stukken content later gratis aangeboden gaan worden als DLC is nog niet bekend.

There weren't any big problems. More troubling than any development problems was having to keep cutting out content.
We included a lot in this release, and by the end it became a battle with the disc capacity.
Truly, we were weeping as we were forced to cut stuff.
That stuff might be available as DLC in the future - look forward to it.

Lost Planet 2 speelt zich 10 jaar na het eerste deel af. Het verhaal speelt zich, in tegenstelling tot het eerste deel, in de jungle af. Je kruipt in de huid van een sneeuwpiraat om de controle over E.D.N.III over te nemen. De game kent naast een diepgaande singleplayer ook een multiplayer modus, welke een groot deel van de game in beslag zal nemen.

Lost Planet 2 staat gepland voor 21 mei van dit jaar en moet verschijnen op de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?