Lost Judgment lanceert met flink wat Day One DLC

Geplaatst:

Lost Judgment zorgt voor onrust tussen de trouwe Yakuza-fans. Er is namelijk aangekondigd dat de spin-off game een flinke line-up aan Day One DLC heeft.

De Digital Deluxe-editie van Lost Judgment wordt verkocht met twee DLC's. De een is direct beschikbaar op launch en bestaat uit van alles en nog wat. Zo zijn er meerdere mini-games, cosmetics en extra vriendinnen beschikbaar wanneer je deze editie koopt. Ook krijg je de game een paar dagen eerder. Fans zijn echter niet te spreken over de tweede DLC die lanceert een maand na release. Ook deze uitbreiding bevat cosmetics, mini-games en meer, maar de fans zijn vooral teleurgesteld in het vergrendelen van een vechtstijl achter een DLC-pakket. De Boxing Combat Style is dus niet aanwezig in de base-game. In 2022 wordt er een DLC uitgebracht met een nieuw verhaal en een personage genaamd Kaito. Dit ontving een positievere receptie. Bekijk hier gameplay van Lost Judgment. Het kan ook zomaar zijn dat Lost Judgment het laatste deel wordt.

Lost Judgment is beschikbaar vanaf 24 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: RGG Studio
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Judgment

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 september 2021

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord