Lost in Blue ook naar Wii

Je kent Lost in Blue wel van de Nintendo DS. Konami heeft inmiddels besloten ook een Wii versie te maken, Lost in Blue:Shipwrecked. Je spoelt aan als schripbreukeling op een onbewoond eiland en moet maar zien hoe je het overleeft. Al gauw kom je tot de ontdekking dat je niet de enige bent, een meisje met haar hond en één of andere kerel met spikes zijn er ook. En net als jij, allemaal het slachtoffer van een gezonken schip.

In de Wii-variant moet je met de WiiMote de veertig verschillende minigames halen, deze games hebben te maken de alledaagse zaken van een schipbreukeling zoals een vuurtje stoken, vissen vangen en timmeren. Sommige minigames zul je met z'n tweeën in de coöperatieve stand moeten spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?