Losgeslagen Yeti op kantoor

De makers van N+ hebben aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe actie-puzzel-simulatie game, genaamd Office Yeti. Waar het hoofdzakelijk om gaat in de game, is dat jij net als een normale werknemer interactief bezig kan zijn met de omgeving van zijn werkplek, maar dan als een gevaarlijke Yeti. De console waarop de game verschijnt is nog onbekend.

he general idea is that the yeti is free to interact with the environment just like a normal worker, but also has a unique set of abilities: eating people, climbing walls, smashing things — you know, typical yeti behaviours

De ontwikkelaar van de game, Metanet, gaf ook nog een update over de game 'Robotology'. Het goede nieuws is dat het niet meer gaat over 'of' de game wel gaat verschijnen, maar over 'wanneer' dat gaat gebeuren. Helaas hebben we nog geen releasedatum waar we naar uit kunnen kijken, dus het 'wanneer' zou nog wel eens heel ver weg kunnen zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?