Check al onze gamescom content hier!
Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
  • ONTWIKKELAAR Turbine
  • RELEASEDATUM 24 april 2007
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Lord of the Rings viert feest

Op 24 april 2007 lanceerde Turbine met de game The Lord of the Rings: Shadows of Angmar een nieuwe en zeer populaire Massively Multiplayer Online (MMO) serie.

Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat de game verscheen. Dat zal gevierd moeten worden en bij Turbine zijn ze dan ook momenteel bezig met het organiseren van een groots feestje. Verdere details over de vieringen zijn helaas nog niet bekendgemaakt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?