Lord of the Rings Online gratis op 10 september

Eerder deze maand werd bekend dat Lord of the Rings Online 'dit najaar' over gaat naar een model waarbij het niet meer nodig is om maandelijks een bepaald bedrag neer te leggen om online te kunnen spelen. Vandaag is ook bekendgemaakt wanneer dit nieuwe systeem precies in zal gaan.

Warner Brothers heeft ons verlost van alle spanning en wist te vertellen dat we vanaf 10 september zonder maandelijkse kosten kunnen gaan genieten van de game en de bijbehorende uitbreiding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?