Lootboxes Rocket League verdwijnen volgende maand

Geplaatst: 22 november 2019 10:09
Aangepast: 22 november 2019 10:09

Lootboxes verdwijnen langzamerhand steeds meer uit games. Zo ook de lootboxes van Rocket League, want die verdwijnen volgende maand.

Steeds meer games stappen van het lootbox-systeem af. Eerder maakte Fortnite al bekend te werken met een transparant lootbox-systeem. Eerder deze week maakte ook PUBG bekend lootboxes aan te willen pakken. Een aantal maanden geleden maakte ontwikkelaar Psyonix bekend dat Rocket League van lootboxes af stapt. Inmiddels is onthuld dat deze verandering volgende maand plaatsvindt. Middels een nieuwe update wordt het lootbox-systeem van de populaire online game op de schop gegooid. Zo kun je straks geen lootboxes en Keys meer kopen of gebruiken, maar wordt dit systeem vervangen door Blueprints en Credits. De Blueprints kun je gebruiken om specifieke in-game items mee te maken. Hierdoor wordt de willekeurigheid van lootboxes uit de game gehaald, omdat je aan de Blueprint kunt zien wat je er precies mee kunt maken. Voor het maken van de items die op de Blueprints staan, heb je Credits nodig. Deze kun je met echt geld kopen en kunnen ook gebruikt worden om verschillende cosmetische voorwerpen te kopen in de in-game winkel.

Rocket League is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwe update waarin de lootboxes worden vervangen, verschijnt op 4 december.

Bron: Psyonix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Series

-

Uitgever

Psyonix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 juli 2015

Ontwikkelaar

Psyonix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord