Loop rond als Helghast in Home

De site Amazon.com heeft een promotie voor de mensen die Killzone 2 pre-orderen. Je krijgt namelijk 2 outfits bij je pre-order. Waar kan je die outfits dan gebruiken? In Home natuurlijk!

Bij de pre-order krijg je een ISA outfit en een Helghast outift. Wees dus niet bang als je een Helghast tegenkom in Home. Hij gaat je niet vermoorden. Hij wilt misschien zelfs vrienden met je worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?