God of War III
  • ONTWIKKELAAR SCE Santa Monica
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 maart 2010
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Loop aan het handje van de ontwikkelaar in God of War III

Er zijn vandaag maar liefst vijf nieuwe video's van God of War III verschenen, waarin de ontwikkelaar wat meer verteld over wat je allemaal kunt verwachten in dit nieuwe deel van een ontzettend populaire franchise.

Op de E3 van dit jaar liet God of War III zijn gezicht al even zien. De game draait om de wraak die Kratos wil op de god Zeus. Druk snel op de play knoppen om te zien wat de makers allemaal te zeggen hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?