League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

LoL-personage kampt met dramatisch laag winstpercentage

Yuumi, het nieuwe speelbare personage in League of Legends, kampt met een dramatisch laag winstpercentage. De laatste keer dat een nieuw personage zo weinig succes boekte is inmiddels zeven jaar geleden.

Hoewel Yuumi een schattige verschijning is in League of Legends en al veel harten heeft veroverd, boekt ze tot dusver weinig succes. Normaal gesproken zijn nieuwe personages in de game veel te sterk, maar bij Yuumi is het tegenovergestelde het geval. De magische kitten heeft momenteel een winstpercentage van ruim 31 procent. Alleen het winstpercentage van personage Syndra was vlak na haar release nog lager, maar dit is inmiddels zeven jaar geleden.

Mocht het winstpercentage van Yuumi de komende dagen niet verbeteren, dan is het zeer waarschijnlijk dat het personage in de volgende patch voorzien wordt van meer power. Riot Games kijkt vooralsnog de kat uit de boom.

BRON Lolalytics

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?