Logitech introduceert Wireless Combo MK520

Het heeft eigenlijk niet zoveel met games te maken, maar toch wil ik het jullie niet onthouden.

Zojuist heeft Logitech gisteren de Logitech Wireless Combo MK250 aangekondigd. De Logitech Wireless Combo MK250 is een full-size muis-toetsenbord combinatie, wat volgens de hardware producent garant staat voor optimaal comfort.

Het toetsenbord heeft een laag profiel een speciale vormgeving. De muis heeft een laser en voelt zowel links- als rechtshandig perfect in de hand, aldus Logitech.

De Logitech Media Combo MK520 moet deze maand nog verschijnen voor een prijs van ongeveer 59,99, een koopje als je het mij vraagt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?