Rune Factory 4 Special

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Livestream voor Rune Factory 4 Special en Rune Factory 5

Morgen op 4 april komt er een livestream online met meer informatie over Rune Factory 4 Special en Rune Factory 5. Dit maakt ontwikkelaar Marvelous vandaag bekend.

Er is momenteel nog weinig bekend over deze games. Wij weten alleen van de remake van Rune Factory 4 die dit jaar verschijnt en dat er meer content is na het huwelijk. Van Rune Factory 5 is er alleen bekend dat het in ontwikkeling is. Meer informatie over de games worden morgen in de liverstream bekendgemaakt.

De livestream is op 4 april om 13:00 op YouTube te bekijken. Wat er in de livestreams precies besproken gaat worden, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?