Check hier alle X019 Londen-content
Pokémon Masters
  • ONTWIKKELAAR The Pokémon Company International
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Livestream voor Pokémon Masters aangekondigd

Er is een livestream aangekondigd voor de nieuw Pokémon mobile-game, Pokémon Masters. Dat werd bekendgemaakt op het twitter-account van Pokémon.

De livestream gaat acht minuten duren en is op 27 juni. Volgens de ontwikkelaar van de game, DeNa, wordt er tijdens de livestream de laatste informatie rond Pokémon Masters gedeeld. Pokémon Masters is de nieuwe mobile-game van Pokémon. Er is nog weinig over de game bekendgemaakt, behalve dat je het in Pokémon Masters opneemt tegen legendarische trainers uit de franchise. Je kan de livestream hieronder bekijken.

De livestream start op 27 juni om drie uur 's middags.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?