Livestream aangekondigd voor de Mana-franchise

Na jaren van afwezigheid is de Mana-franchise terug in de schijnwerpers. Square Enix heeft een livestream over de toekomst en de geschiedenis van de Mana-serie aangekondigd.

De Mana-serie is terug van weggeweest. Dat was na de aankondiging van Trials of Mana en Collection of Mana al vrij duidelijk. Eerder dit jaar werd als kers op de taart onthuld dat er ook een Legend of Mana-remaster naar de Nintendo Switch komt. Daarbij stopt het Mana-nieuws niet. Square Enix heeft aangekondigd dat er een livestream komt ter ere van het dertigjarig bestaan van de Mana-franchise. Tijdens de livestream keren we terug naar de geschiedenis van de reeks. Ook de toekomst van de Mana-serie komt echter aan bod. De livestream is voornamelijk bedoeld voor een Japans publiek, maar ook hier kun je de livestream kijken via de onderstaande video.

De livestream over de toekomst van de Mana-serie vindt plaats op zondag 27 juni om 11:00 uur. Enkele dagen voor de livestream verschijnt de Legend of Mana-remaster voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

BRON Square Enix
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?