Livestream aangekondigd voor de Mana-franchise

Geplaatst: 21 juni 2021 20:12

Na jaren van afwezigheid is de Mana-franchise terug in de schijnwerpers. Square Enix heeft een livestream over de toekomst en de geschiedenis van de Mana-serie aangekondigd.

De Mana-serie is terug van weggeweest. Dat was na de aankondiging van Trials of Mana en Collection of Mana al vrij duidelijk. Eerder dit jaar werd als kers op de taart onthuld dat er ook een Legend of Mana-remaster naar de Nintendo Switch komt. Daarbij stopt het Mana-nieuws niet. Square Enix heeft aangekondigd dat er een livestream komt ter ere van het dertigjarig bestaan van de Mana-franchise. Tijdens de livestream keren we terug naar de geschiedenis van de reeks. Ook de toekomst van de Mana-serie komt echter aan bod. De livestream is voornamelijk bedoeld voor een Japans publiek, maar ook hier kun je de livestream kijken via de onderstaande video.

De livestream over de toekomst van de Mana-serie vindt plaats op zondag 27 juni om 11:00 uur. Enkele dagen voor de livestream verschijnt de Legend of Mana-remaster voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

Bron: Square Enix
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord