LittleBigPlanet wordt niet vergeten

LittleBigPlanet maakte het creëren van levels een makkelijk karweitje. Er zijn al veel levels te vinden die door gebruikers gemaakt zijn en het worden er alsmaar meer, maar zullen al deze levels ook nog speelbaar in het vervolg?

Alex Evans van Media Molecule heeft gezegd dat Backward Compability iets is waar ze naar aan het kijken zijn bij LittleBigPlanet 2. Het zal dus mogelijk kunnen zijn dat alle levels van LittleBigPlanet ook in het vervolg te spelen zijn. Hoe dat systeem gaat werken weet Evans zelf ook nog niet. Daar zal naar gekeken worden wanneer de ontwikkeling van het vervolg is gestart. Momenteel houdt Media Molecule zich vooral bezig met de originele LittleBigPlanet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?