LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet: We houden het netjes!

Sony Computer Entertainment heeft moderators aangesteld die zich gaan bezig houden met het bekijken en keuren van user-generated content voor LittleBigPlanet.
Dat heeft een woordvoerder van Sony recentelijk bekendgemaakt. Op deze manier wil men voorkomen dat jonge mensen aan expliciete content worden blootgesteld.

LittleBigPlanet is een multiplayer puzzel-platform game, waarin user-generated content, samenwerking en natuurkunde een belangrijke rol spelen.

Je verkent samen met 4 personages verschillende levels, vol met obstakels en objecten. Om te overleven en door de levels heen te komen, is samenwerking met de andere personages van groot belang.

De game verschijnt in september als download en bevat 10 levels. Maar dit is niet alles.

LittleBigPlanet heeft namelijk een level-editor, waarmee je levels, objecten en puzzels kunt creëren en delen met de online community. Een ranking-systeem zal ook nog worden toegevoegd.

Word on the street is, dat dit een kleine revolutie zal veroorzaken in gamersland.
Ik ben benieuwd!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?