LittleBigPlanet viert 1 miljoen levels

LittleBigPlanet was één van onze favoriete games van vorig jaar en kreeg van onze baas Alex de allerhoogste beoordeling. De game viel vooral op door de multi-user-generated-content, oftwel het delen van zelf gemaakte levels met andere gamers via het PlayStation Network.

Vandaag viert LittleBigPlanet het feit dat er binnen een jaar al meer dan één miljoen levels gemaakt zijn voor deze game. Een fantastische prestatie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?