LittleBigPlanet verschoven naar oktober

Geplaatst:
Aangepast: 19 mei 2018 11:40

In tegenstelling tot eerder bericht is gisteren op PlayStation Day 2008 in Londen bekendgemaakt dat LittleBigPlanet niet in september maar een maand later gaat uitkomen. Dit heeft Kaz Hirai van Sony aan de aanwezige pers meegedeeld.

In het verleden kampte LittleBigPlanet ook al met vertragingen. Nu maar hopen dat deze game daadwerkelijk in oktober wordt uitgebracht.

LittleBigPlanet is een multiplayer puzzel-platform game, waarin user-generated content, samenwerking en natuurkunde een belangrijke rol spelen.

Je verkent samen met 4 personages verschillende levels, vol met obstakels en objecten. Om te overleven en door de levels heen te komen, is samenwerking met de andere personages van groot belang.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LittleBigPlanet

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita

Releasedatum

5 november 2008

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer