LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet verschoven naar oktober

In tegenstelling tot eerder bericht is gisteren op PlayStation Day 2008 in Londen bekendgemaakt dat LittleBigPlanet niet in september maar een maand later gaat uitkomen. Dit heeft Kaz Hirai van Sony aan de aanwezige pers meegedeeld.

In het verleden kampte LittleBigPlanet ook al met vertragingen. Nu maar hopen dat deze game daadwerkelijk in oktober wordt uitgebracht.

LittleBigPlanet is een multiplayer puzzel-platform game, waarin user-generated content, samenwerking en natuurkunde een belangrijke rol spelen.

Je verkent samen met 4 personages verschillende levels, vol met obstakels en objecten. Om te overleven en door de levels heen te komen, is samenwerking met de andere personages van groot belang.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?