Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet naar Q4 2008

Eerder vandaag meldden we al dat Killzone 2 pas in Q4 van 2008 zal verschijnen. Nu is ook bekend dat de PSS game LittleBigPlanet in Q4 2008 gaat uitkomen. Dit meldt het semi-officiële PlayStation blog ThreeSpeech.

Je kunt LittleBigPlanet het beste omschrijven als een 2D multiplayer puzzel-game met een 3D uiterlijk. Je speelt in de levels samen met drie anderen personage. Samen probeer je verschillenden puzzels op te lossen. Om het wat gevarieerd te houden heeft ieder level zijn eigen obstakels. Ben je naar een tijdje uitgekeken op de levels. Dan kun je je nog vermaken, door zelf wat levels te maken met de functie level editten. Je zelf gemaakte levels zijn overigens te delen met anderen speler.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?