LittleBigPlanet komt met demo

LittleBigPlanet komt naar de PSP! Nu kan je Sackboy meenemen in de bus, de trein of op school. Vandaag is er een demo verschenen in de Amerikaanse PlayStation Store.

LittleBigPlanet is vanaf vandaag te koop, dus zo'n demo komt goed uit als je nog niet zeker van je aankoop bent. Het is nog niet bekend wanneer de demo verschijnt in de Europese Store, maar het zal waarschijnlijk volgende week donderdag worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?