LittleBigPlanet is jarig

LittleBigPlanet verscheen een jaar geleden en was een goede hit geworden. Nog steeds komt er nieuwe content bij in vorm van nieuwe outfits voor je Sackboy of nieuwe attributen voor je levels.

De verjaardag van LittleBigPlanet moet natuurlijk gevierd worden. Daarom brengt Media Molecule volgende week het Cake kostuum uit. Dit kostuum is slechts een week beschikbaar, dus wees er snel bij. Daarnaast zal ook het Space kostuum voor iedereen beschikbaar worden. Eerst was deze alleen beschikbaar wanneer je de game op de releasedatum kocht.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?