LittleBigPlanet Game of the Year komt in april

Alweer meer dan een jaar geleden lanceerde Sony met LittleBigPlanet niet alleen een nieuwe game, maar introduceerde ook een nieuw soort thema, namelijk "Speel, Creëer en Deel". Dit zorgt voor een hoop creativiteit op de PlayStation 3 en sinds kort ook op de Sony PSP.

Echte fans zullen weten dat er voor LittleBigPlanet veel DLC is verschenen, en daarom heeft Sony besloten om een speciale versie van het spel uit te brengen. De LittleBigPlanet Game of the Year editie moet 16 april verschijnen voor de PlayStation 3 en bevat onder andere een deel van de DLC en enkele andere nieuwe levels.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?