LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet engine is veelzijdig

De LittleBigPlanet engine van Media Molecule was natuurlijk al een bijzonder stukje werk. Je kon tenslotte de game aanpassen op de manier waarop jij dat wilde.

IGN heeft gezien wat er allemaal nog meer kan met deze veelzijdige engine. Zo liet een medewerker van Media Molecule zien dat hij de game van een 2D standpunt naar een eerste persoon standpunt kon brengen. Hier is geen videomateriaal van, omdat dat niet mocht. Ook een derde persoons zicht werd mogelijk. Dat laat goed zien wat we nog kunnen verwachten van LittleBigPlanet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?