LittleBigPlanet
  • ONTWIKKELAAR Media Molecule
  • RELEASEDATUM 5 november 2008
  • PLATFORMEN PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • GAMELINER SCORE

LittleBigPlanet demo komt er gewoon!

Een tijd geleden heeft ontwikkelaar, Media Molecule aangekondigd dat LittleBigPlanet verschoven is naar Q4 van 2008. De ontwikkelaar laat ons weten dat ze er heilig van overtuigd zijn dat de demo of bèta, hoe je het noemen wil, nog steeds in de planning staat. Deze zal uiteraard voor de release van de game verschijnen, waarin ze informatie proberen te verzamelen die gebruik gaat worden voor de uiteindelijke game.

De gemaakte levels zullen te downloaden zijn in de uiteindelijke game. En dat houdt in dat de speler vanaf de eerste dag toegang krijgt tot user-generated-content. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?