LittleBigPlanet Collectors Edition ook naar Europa

Een tijdje terug werd bekendgemaakt dat Amerika een Collectors Edition van LittleBigPlanet zou krijgen. Gelukkig voor ons heeft Sony toch besloten om de Collectors Edition ook naar Europa te brengen. Sony maakte dit vandaag namelijk bekend.

Of de Europese versie van de Collectors Edition hetzelfde als de Amerikaanse versie zal gaan bevatten is echter nog onbekend. De kans dat dit gebeurd is echter vrij groot. De Europese Collectors Edition zal in elk geval ook leuke pre-order extra's bevatten, aldus Sony.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?