LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPLanet alleen op Blu-Ray

Helaas pindakaas voor alle luilakken die dachten LittleBigPlanet gemakkelijk van het PlayStation Network te kunnen downloaden. Sony vertelde namelijk dat de game niet via het PSN aangeboden zal gaan worden, maar alleen via Blu-Ray, waardoor je de game dus alleen in de winkels zult kunnen kopen.

Reden hiervoor is de populariteit die de game nu al kent. In een interview sprak woordvoerder NIck Robinson van Sony over de hoge verwachtingen van de game. LittleBigPlanet werd onder andere de belangrijkste Blu-Ray-release van 2008 voor Sony genoemd. Behalve de vele lovende woorden over de game, wist Robinson ons ook te melden dat de game een grote offline modus zal bevatten.

Nick Robinson:

This isn't a Warhawk or a Tekken: Dark Resurrection,This is a triple-A Blu-ray title.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?