LittleBigplanet 2 toont packshot

Echt veel details zijn nog niet bekendgemaakt over de onlangs aangekondigde LittleBigPlanet 2, maar dat weerhoudt Sony er niet van om de packshot te onthullen. Vanaf vandaag kunnen we namelijk de packshot van LittleBigPlanet 2 aanschouwen.

LittleBigPlanet 2 zal overigens nog dit jaar moeten verschijnen voor op de PS3. Daarnaast moet dit deel er voor zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt om voertuigen en levels te creëren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?