LittleBigPlanet 2

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 21 januari 2011
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet 2 krijgt bèta

LittleBigPlanet was een groot succes. De singleplayer was leuk en het Co-Op gedeelte van de game werd zeer gewaardeerd. De game ging natuurlijk om zelf dingen bouwen. Er zijn al tientallen prachtige creaties gemaakt met de creator van LittleBigPlanet.

Eind dit jaar zal ook eindelijk het tweede deel gaan verschijnen. Media Molecule heeft echter nog geen Europese releasedatum bekendgemaakt. Wel liet de ontwikkelaar weten dat we binnenkort een bèta van de game kunnen verwachten. Verdere details zijn er echter nog niet, maar spelers die momenteel de gesloten bèta aan het testen zijn mogen sowieso aan deze bèta meedoen, aldus media Molecule.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?