LittleBigPlanet 2 krijgt Amerikaanse Collectors Edition

Eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat de game LittleBigPlanet 2 op 16 november zal uitkomen voor op de PS3. Media Molecule kwam echter met nog meer LittleBigPlanet nieuws. De game krijgt namelijk een Collectors Edition krijgen. Deze Edition zal echter enkel in Amerika verschijnen voor 79,99 dollar.

De Collectors Edition zal in elk geval leuke extra's bevatten. Hieronder vindt je de gehele lijst extra's, die de Collectors Edition van LittleBigPlanet zal gaan bevatten.

- Je eigen Plushe Sackboy
- Een game organizer in LBP stijl
- Je krijgt de volgende pre-order exclusieve downloads:
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?