LittleBigLumines komt naar de PlayStation 3

De puzzelgame Lumines werd erg goed werd ontvangen door de gamers. Nu krijgt hij een vervolg. De game LittleBigLumines zal weer ouderwets Lumines zijn, maar nu in een volledig LittleBigPlanet stijltje.

De levels zullen op design gebied geheel in het teken staan van LittleBigPlanet. De kerngameplay zal niet veranderen, alleen de stijl. De game zal met de winter van 2009 in de winkels te komen liggen voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?