Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Lips microfoons krijgen ondersteuning in Rock Band 2

Eerder meldden wij al dat de ontwikkelaar van Lips bevestigde dat "andere bedrijven" de draadloze microfoons die bij het spel meegeleverd werden ondersteuning zouden bieden voor hun spellen. Nu is het eerste bedrijf naar voren gestapt met de mededeling dat zij aan een patch werken.

Harmonix, de ontwikkelaar van Rock Band en Rock Band 2, heeft toegekend dat zij werken aan een patch om de meegeleverde microfoons van het Xbox 360 spel Lips te gaan ondersteunen in Rock Band 2. Zij zouden samen met hun uitgever, MTV Games en Microsoft al druk bezig zijn met de update. Rock Band 2 moet volgens Harmonix een "open platform" zijn voor alle soorten controllers.

Microsoft en MTV Games werken samen om te zorgen dat de consument de draadloze microfoons die bij 'Lips' meegeleverd worden goed werken met de game 'Rock Band 2'. Het is de bedoeling dat 'Rock Band 2' de controller ondersteund wanneer deze in Europa voor alle overige consoles uitkomt -- het spel is al voor de Xbox 360 verkrijgbaar. Meer details over wanneer de controllers precies ondersteund worden moeten nog komen."

"Harmonix en MTV Games streven er naar dat alle third-party hardware werkt met 'Rock Band' games. Dit streven komt overeen met de filosofie van Harmonix dat hun spellen een open platform moeten zijn voor alle soorten controllers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?