Linkin Park krijgt eigen game

Linkin Park krijgt hun eigen game, en nee het is geen Linkin Park: Rock Band. De band kondigde namelijk aan dat ze hun eigen iPhone game krijgen, genaamd Linkin Park 8-Bit Revolution. De exacte releasedatum is echter nog bekend.

De game zal draaien om het verslaan van de PixxelCorp. Je kunt namelijk één van de bandleden kiezen om vervolgens verschillende levels te overbruggen. Het is ook mogelijk om je eigen mannetje aan te maken om met andere Linkin Park fans te chatten. Daarnaast kun je door het winnen van de game in het bezit komen van het exclusieve nummer Blackbirds.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?