Link blijft zwijgen

Bij de naam Charles Martinet zal niet bij iedereen een belletje gaan rinkelen, toch herkent bijna iedereen zijn stem. Martinet spreekt namelijk de stem in van onze bekende rode loodgieter, Mario.

Link daarentegen is nog steeds stemloos, maar als het aan Martinet ligt komt daar gauw verandering in. Martinet is dan ook naar Miyamoto gestapt, maar helaas voor Martinet wil hij Link stemloos houden. Link zal voorlopig dus gewoon blijven zwijgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?