Line-up Google Stadia krijgt tien extra games bij launch

Google komt met een onverwachte wending rondom de lancering van Google Stadia. Het bedrijf kondigt nu tien extra games aan die zich voegen bij de launch line-up van het platform.

Google Stadia werd door één van de grootste bedrijven ter wereld groots aangekondigd, maar nadat bekend werd dat de launch line-up van Google Stadia uit slechts twaalf games bestond nam dat toch de glans weg van de grootse plannen. Daarnaast doen veel beloofde functionaliteiten het nog niet. Google ziet nu blijkbaar zelf ook in dat dat niet volstaat voor een volwaardige launch en voegt er nog eens tien games aan toe die vanaf de eerste dag speelbaar zijn. Vanaf de release zijn naast de reeds aangekondigde games nu ook Attack on Titan: Final Battle 2, Farming Simulator 2019, Final Fantasy XV, Football Manager 2020, GRID, Metro Exodus, NBA 2k20, RAGE 2, Trials Rising en Wolfenstein Youngblood speelbaar.

Google Stadia1

Google Stadia komt uit op 19 november.

BRON Google

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?