Line-up Google Stadia krijgt tien extra games bij launch

Geplaatst: 18 november 2019 09:49
Aangepast: 18 november 2019 10:00

Google komt met een onverwachte wending rondom de lancering van Google Stadia. Het bedrijf kondigt nu tien extra games aan die zich voegen bij de launch line-up van het platform.

Google Stadia werd door één van de grootste bedrijven ter wereld groots aangekondigd, maar nadat bekend werd dat de launch line-up van Google Stadia uit slechts twaalf games bestond nam dat toch de glans weg van de grootse plannen. Daarnaast doen veel beloofde functionaliteiten het nog niet. Google ziet nu blijkbaar zelf ook in dat dat niet volstaat voor een volwaardige launch en voegt er nog eens tien games aan toe die vanaf de eerste dag speelbaar zijn. Vanaf de release zijn naast de reeds aangekondigde games nu ook Attack on Titan: Final Battle 2, Farming Simulator 2019, Final Fantasy XV, Football Manager 2020, GRID, Metro Exodus, NBA 2k20, RAGE 2, Trials Rising en Wolfenstein Youngblood speelbaar.

Google Stadia komt uit op 19 november.

Bron: Google
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord